پرسشنامه سنجش رضایتمندی بیماران بستری از خدمات واحد تغذیه

پرسشنامه رضایتمندی بیماران از خدمات واحد تغذیه
  • 0
  • تاریخ*تاریخ تکمیل
    1
  • اطلاعات بیمار
    2
  • فرد پاسخ دهنده*
    بیمار
    همراه بیمار
    پرسنل مرکز
    3
  • نام*نام کامل
    4
  • بخش بستری*
    5
  • مدت بستری*
    6
  • سن بیمار*
    7
  • نوع بیماری*
    8
  • جنسیت*فقط یکی انتخاب کنید
    مرد
    زن
    9
  • میزان تحصیلات*فقط یکی انتخاب کنید
    بیسواد
    ابتدایی
    متوسطه
    دیپلم
    فوق دیپلم و تحصیلات بالاتر
    10
  • در ارتباط با کیقیت و کمیت غذا هریک از موارد زیر را چگونه ارزیابی میکنید
    11
  • عنوان*ضعیفمتوسطخوب
    تنوع برنامه غذایی بیمارستان
    شکل ظاهری، طعم و مزه غذا
    کفایت و حجم غذا
    مخلفات همراه غذا (ماست، سالاد، سوپ و ...)
    دمای غذا هنگام توزیع
    12
  • در ارتباط با توزیع غذا هریک از موارد زیر را چگونه ارزیابی میکنید
    13
  • عنوان*ضعیفمتوسطخوب
    نحوه برخورد پرسنل توزیع غذا
    وضعیت آراستگی ظاهری و لباس پرسنل توزیع غذا
    نوع و بهداشت ظروف توزیع غذا
    زمان توزیع غذا
    14