×
تنظیمات ویجت
ENGLISH
تماس با ما
بیمارستان آموزشی و درمانی امام رضا (ع)
Toggle navigation
صفحه اصلی
درباره بیمارستان
معرفی بیمارستان
تاریخچه
رسالت مرکز
ســـیاست های کلی مــــرکز
چـــــــارت سازمانـــــی
ریاسـت
ریاســـــت
روسای بخش بالینی
مدیریت پرستاری
سوپروایزر آموزش سلامت
سوپروایزر آموزشی
سوپروایزر بالینی
کنترل عفونت
فناوری اطلاعات
روابط عمومی
حراست
انتظامات
بهبود کیفیت
امور قراردادها
مدیریت
مدیر مرکز
مسئول دفتر
کارشناس مسئول منابع انسانی
کارگزینی
امور مالی
اعتبارات
اموال
دریافت و پرداخت
درآمد
صندوق
صندوقدار
دفترداری
رسیدگی
کارشناس مسئول منابع پشتیبانی
تغذیه
انبار
دبیرخانه
تدارکات
مدیریت اطلاعات سلامت
نقلیه
مددکاری
داروخانه
مسئول داروخانه
مسئول فنی داروخانه
تجهیزات پزشکی
درمانگاه
واحدهای پاراکلینیک
آزمایشگاه
آزمایشگاه ژنتیک
آزمایشگاه قارچ شناسی
تصویر برداری
دندانپزشکی
دفتر بهبود کیفیت و ایمنی بیمار
کتاب ویرایش پنجم استانداردهای اعتباربخشی ملی بیمارستانها
دفتر پیگیری امور بیماران
معرفی واحد بهبود کیفیت و اعتبار بخشی
واحد ایمنی بیمار
حقوق گیرنده خدمت
کمیته های بیمارستان
فرایندهای اصلی بیمارستان
برنامه ریزی استراتژیک
اهداف کلان
بحران و بلایا
معاونت آموزشی
لیست اعضای هیئت علمی
توسعه تحقیقات بالینی
معرفی معاون آموزشی مرکز
زمان ملاقات معاونت آموزشی مرکز
توسعه آموزش بالینی
توجیهی فراگیران
معرفی گروه آموزشی جراحی
گروه چشم
برنامه گروه چشم
گروه پوست
برنامه گروه پوست
گروه اورولوژی
برنامه گروه اورولوژی
گروه بیهوشی
اعتبار بخشی آموزشی
درمانگاههای تخصصی و فوق تخصصی
برنامه درمانگاه
پزشکان درمانگاهها
نوبت دهی اینترنتی
صفحهاصلی
پرسشنامه سنجش رضایتمندی بیماران بستری از خدمات واحد تغذیه
پرسشنامه سنجش رضایتمندی بیماران بستری از خدمات واحد تغذیه
لطفاً خطاهای زیر را رفع نمائید:
پرسشنامه رضایتمندی بیماران از خدمات واحد تغذیه
0
تاریخ
*
تاریخ تکمیل
1
اطلاعات بیمار
2
فرد پاسخ دهنده
*
بیمار
همراه بیمار
پرسنل مرکز
3
نام
*
نام کامل
4
بخش بستری
*
5
مدت بستری
*
6
سن بیمار
*
7
نوع بیماری
*
8
جنسیت
*
فقط یکی انتخاب کنید
مرد
زن
9
میزان تحصیلات
*
فقط یکی انتخاب کنید
بیسواد
ابتدایی
متوسطه
دیپلم
فوق دیپلم و تحصیلات بالاتر
10
در ارتباط با کیقیت و کمیت غذا هریک از موارد زیر را چگونه ارزیابی میکنید
11
عنوان
*
ضعیف
متوسط
خوب
تنوع برنامه غذایی بیمارستان
شکل ظاهری، طعم و مزه غذا
کفایت و حجم غذا
مخلفات همراه غذا (ماست، سالاد، سوپ و ...)
دمای غذا هنگام توزیع
12
در ارتباط با توزیع غذا هریک از موارد زیر را چگونه ارزیابی میکنید
13
عنوان
*
ضعیف
متوسط
خوب
نحوه برخورد پرسنل توزیع غذا
وضعیت آراستگی ظاهری و لباس پرسنل توزیع غذا
نوع و بهداشت ظروف توزیع غذا
زمان توزیع غذا
14
کد امنیتی
ثبت فرم